Vi har öppet som vanligt!

Men naturligtvis vidtar vi åtgärder.

Vi är säkra på att detta inte är det första inlägget du läser gällande covid-19 de senaste dagarna, men vi mailar dig nu med anledning av regeringens förbud mot att hålla allmänna sammankomster med fler än 500 personer och förhöjd smittorisk.

Mot bakgrund av den nuvarande situationen och den osäkerhet som många upplever vill vi informera dig om vilka åtgärder vi på Pilates Complete vidtar i dagsläget.

Studion är öppen precis som vanligt då vi är en liten studio med få deltagare på klasserna och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. På gruppträningsklasser och kurser har vi gott om utrymme och kan hålla avstånd mellan varandra när vi tränar, om du vill träna helt ensam finns våra personliga tränare tillgängliga för bokning av PT från tidig morgon till sen kväll.

Hälsomyndigheterna är tydliga med att det absolut viktigaste är att upprätthålla god hygien. Vi är stolta över att vi alltid håller hög standard vad gäller städning och renlighet på studion men naturligtvis är även vi extra noggranna med dessa rutiner under rådande omständigheter.

Det här gör vi:

  • Team Pilates Complete säkerställer att alla mattor, maskiner och redskap rengörs noggrant efter varje träning.
  • Alla handdukar byts ut varje dag.
  • Extrainköpt handsprit finns utplacerade i studion för dig att använda före och efter träning.
  • Lokalerna städas som vanligt omsorgsfullt med antibakteriella medel av vårt städ-team varje kväll, rengöringen inkluderar hela studion inklusive toaletter, duschar, omklädningsrum och skåp,kontors- och träningsytor, lounge, golv och speglar.
  • Team Pilates Complete minskar ”hands-on”-korrigering undervisar verbalt i ännu större utsträckning.

 

Det här behöver vi din hjälp med:

  • Vi rengör tillsammans mattor, maskiner och redskap efter varje träningstillfälle med vatten och tea-tree oil och rena handdukar.

I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer uppmuntrar vi också dig att följa dessa punkter för att hålla dig själv och alla oss andra friska:

  • Tvätta händerna med tvål och varmt vatten i minst 20 sekunder, före och efter träning.
  • Stanna hemma om du känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber. Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan du tränar igen.

 

Vi vill också tipsa dig om att du har möjlighet att träna pilates online med oss på Yogobe. Med koden PILATESCOMPLETE30 bjuder vi dig på en fri träningsmånad.

På Yogobe erbjuder vi videos med pilatesteknik och övningar på matta och redskap som ex. flexband, boll, foamroller och wobblies. Utöver detta finner du även specialanpassade pilatesprogram för ex. ryggproblem, pre och postnatal pilatesträning och skräddarsydda program för löpare och golfare.

Du kan även följa vårt träningsprogram ”Pilates – styrka inifrån och ut” där du under 4 veckor blir coachad och tar del av pilatesteknik, träningstips och rekommendationer på träningsvideos. Upplägget är att du får lära dig grunderna i pilatestekniken vecka 1, bygga inre stabilitet och styrka vecka 2, öka din rörlighet vecka 3 och utmana hela kroppen vecka 4. Träningen utförs både på mattan och med redskap.

Koden PILATESCOMPLETE30 gäller för dig som inte redan har ett yogobe-konto och ger dig 30 dagar helt gratis onlineträning utan bindningstid. Är du redan yogobe-medlem kan du signa upp dig på #YogobeSpringChallenge som startar nästa vecka, och få en månad för bara 99 SEK (ord pris 189 SEK).

 

Tack för att du är med och hjälper oss att hålla både dig och alla dina medmänniskor så friska som möjligt. Vi finns här för dig och arbetar alltid för att säkerställa att vi ger dig den bästa och säkraste träningsupplevelsen.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar kring detta.

Vi ses snart i studion!

 

Friska hälsningar,

Jasmin & Linda tillsammans med hela Team Pilates Complete

 

 

Foto: Vegafoto