Inre kommunikation & strategier för att öka din energi

Välkommen till en föreläsning om inre kommunikation på Pilates Complete den 8 mars. Du får stöd att se vad du behöver göra för att nå dit du vill och hjälp att skapa en strategi för att använda din energi på det sätt du behöver.

Det här är en föreläsning med delaktighet ledd av Maria Espe. Energi är enligt henne vår tids hårdvaluta.  Alla behöver vi vägledning i att skapa plats för det vi längtar efter och vill ha mer utav. Varför är det ibland så svårt att få de förändringar man vill ska ske att verkligen hända? Det och mycket mer får du lära dig på den här föreläsningen med workshop-känsla.

Tillsammans utforskar vi livets energiskapande områden och livets kanske mer energi-kostsamma områden. Vi kommer att vända och vrida på dessa områden för energi är komplext och det intressanta är vilka olika synvinklar det finns på dessa områden. Kanske handlar det inte alltid och VAD vi gör utan HUR vi gör…

Alla människor är olika och har olika perspektiv, inte bättre eller inte sämre utan bara helt neutralt olika. Vad är det egentligen som skapar energi i våra liv och hur kan vi påverka vår egen energinivå och höja den eller behålla den? Detta är frågor som jag brinner för och fullkomligt älskar att dyka ner i… Jag hoppas att jag får göra det tillsammans med dig.

Det här är en WorkShop som vi kommer att skapa tillsammans. Min drivkraft är att få tillföra värde till dig!

Datum: 8 mars

Tid: 09:00 -12:00

Plats: Pilates Complete

Pris: 895 kr

Bokning: HÄR!