Månadens medlemsevent – BASIpilates

Pilates Complete bjuder in till månadens medlemsevent i Mars – BASIpilates med Natalia

Precis som inom yogan finns det inom pilatesträningen mängder av olika pilatesskolor, utbildningsorgan och metoder som bygger vidare på den klassiska pilatesen som skapades av Joseph H. Pilates.

I mars bjuder vi in till en BASI Pilates® -klass med Natalia. BASI Pilates® är precis som STOTT PILATES en världsledande Pilates-utbildningsakademi med ett rykte för innovation, engagemang och akademisk expertis. BASI står för Body Arts and Science International. Same, same but different!

Till skillnad från andra pilatesutbildningar, separerar inte BASI sina utbildning i olika kurser eller moduler, istället följer de ett Block System® för att klassificera och kombinera alla de hundratals pilatesövningar som finns i den klassiska Pilates-repertoaren.

Varmt välkommen till en djupdykande pilatesupplevelse!

 

Datum: Tisdag 24 mars

Tid: 19:30-20:30

Pris: 0 kr
När du tecknar medlemskap hos oss blir du klubbmedlem. Som klubbmedlem får du ta del av en mängd unika förmåner som inspirerande medlemsevent varje månad, rabatterade priser på våra kurser och workshops samt fina erbjudanden hos våra samarbetspartners.

Bokning: Boka enkelt din plats i din Wondr-wall eller genom formuläret HÄR!

 

Foto: Vegafoto