Vi bjuder in till två gratis föreläsningar om Pilates

Pilates Complete bjuder in till två gratis föreläsningar där ägarna och grundarna till studion; Jasmin Salhi & Linda Ahlgren berättar om pilatesteknikens historia, grundprinciperna man tränar efter, fördelarna med träningsformen och varför du borde använda mer pilates i din egen träning.

Syftet med föreläsningarna är att sprida kunskap om modern pilatesträning och sticka hål på myter kring träningsformen. Några av pilatesträningens främsta fördelar är att det är en säker och effektiv träning som balanserar upp kroppens styrka och smidighet. Vill du veta mer?

Varmt välkommen till en utav två gratisföreläsningar den här våren:

Datum: Torsdag den 5 mars eller Måndag den 18 maj

Tid: k.l 17.15 – 18.00

Plats: Pilates Complete, vån 2, Kastellgatan 1

Bokning: Boka din plats HÄR!