Månadens medlemsevent – Sockerutställning & föreläsning 22 februari

Pilates Complete bjuder in till månadens medlemsevent i Februari “Att förstå belöningssystem”.

Vår tränare Joanna Domańska Hedbrandh arbetar även som kostrådgivare under namnet Daily Health Coach. På månadens medlemsevent kommer hon att bjuda på föreläsningen  “Att förstå belöningssystem” och också presentera en sockerutställning.

Du kommer att få en inblick i hjärnans belöningssystem och förstå varför det kan vara så svårt att säga nej till söta livsmedel samt vilka risker som tillkommer med en hög konsumtion av sockrigt söta livsmedel.

Kom gärna en stund innan föreläsningen börjar för att titta på sockerutställningen. Hur många sockerbitar tror du exempelvis att en apelsin eller ett glas mjölk innehåller? Joanna kommer att ge dig flera sockersöta ögonöppnare!

Datum: Lördag 22 februari
Tid: 12:30- 13:30
Pris: 0 kr
Som klubbmedlem får du ta del av en mängd unika förmåner som inspirerande medlemsevent varje månad, rabatterade priser på våra kurser och workshops samt fina erbjudanden hos våra samarbetspartners

Bokning: HÄR!