Föreläsning 8 mars – Använd din energi till det du verkligen behöver

Varför är det ibland så svårt att få de förändringar man vill ska ske att verkligen hända? Det och mycket mer får du lära dig på den här föreläsningen med workshop-känsla.

Tillsammans utforskar vi livets energiskapande områden och livets kanske mer energi-kostsamma områden. Vi kommer att vända och vrida på dessa områden för energi är komplext och det intressanta är vilka olika synvinklar det finns på dessa områden. Kanske handlar det inte alltid och VAD vi gör utan HUR vi gör…

 

Om Maria:

Vi Människor behöver stöd i att se att vi äger våra liv, våra val, vår hälsa och vår utveckling fullt ut. Hur hamnar vi i det kortsiktigt istället för det långsiktiga? Varför gör inte människor som de säger att de vill göra? Vad händer längs vägen?… Det är idag min passion, att få stödja människor på sin livsväg. Det är så spännande att få lära mig mer om och av alla människor jag möter oavsett sammanhang.

Att utvecklas inifrån och ut – är nyckeln till att leva det liv du längtar efter. All utveckling börjar med dig själv – att lära dig att se situationer utifrån ett perspektiv som stärker dig.

Vad som driver mig: Att tillföra värde till andra människors liv!
Mina Motton: ”Kan man så ska man” & ”Den som skrattar mest vinner!”

Datum: Söndag 8 mars 2020
Tid: 09.00-12.00
Pris: 895 kr
Kursledare: Maria Espe

Bokning: https://www.pilatescomplete.se/workshops/energi-var-tid-hardvaluta/