Prova på vecka och Öppet Hus 7-12 januari 2020

Prova på pilates

Vi bjuder in dig till gratis prova på-klasser under v.2 den 7-12 januari. Kom och prova pilates matwork, pilates med redskap, reformer, yoga, garuda och barre. Gratis gruppträningsklasser för dig som inte tränat hos oss tidigare och som är nyfiken på våra variationsrika och inspirerande klasser med högsta kvalité!

Alla klasser för prova-på-veckan bokas genom vår hemsida.

Missa inte heller vårt Öppet Hus söndag den 12 januari kl. 12-16 då du kan provträna ytterligare pilatesklasser och träffa Team Pilates Complete med instruktörer, personliga tränare, kursledare och terapeuter samt provträna i våra pilatesmaskiner i PT-studion och teckna medlemskap.

Save the date och planera in din träningsstart för 2020 tillsammans med oss!