Tack för pilatesåret 2019

Vi är nu mitt inne i årets sista månad och som vanligt har året swishat förbi. Året på Pilates Complete har varit fyllt med många givande träningstillfällen, inspirerande och lärorika workshops, kurser och härliga event.

Förutom all fantastisk träning vi njutit av, har vi också dansat modern dans, övat på att tala med en stadig och trygg röst, lärt oss allt om våra fötter, kämpat i kampen MOT psykisk ohälsa och FÖR organdonation. Vi har lärt oss att binda blomsterbuketter och varför superfood är så bra för kroppen, tränat mindfulness med våra ungdomar och värderat våra saker med Peder Lamm. Vi har provat dansant och svettig POP pilates, utmanande John Garey reformer, flödande Garuda Yoga, vässat löptekniken genom pilates, stått upp och ner på våra händer, känt oss viktlösa i yogagungan, fått mjölksyra i benen under jumpboardklassen och vågat balansera på den stora pilatesbollen. Vi har tränat inomhus och utomhus och till och med tränat med ett glas bubbel i handen.

Vi hoppas att ni liksom vi känner att året varit givande på många olika sätt och att det givit såväl fysiskt som mentalt välbefinnande. Vi vill rikta ett stort och varmt tack till alla er som besökt Pilates Complete och till alla er som på ett eller annat sätt tränat/lyssnat till våra föreläsningar, event och företagsarrangemang ute i landet under året.

Vår förhoppning är att år 2020 ska bjuda på minst lika många nya och energigivande träningsupplevelser och inspirerande event och att vi fortsättningsvis får dela dem med dig!

Vi önskar dig ett ljuvligt slut på december månad och hoppas att du hinner få in en eller två wow- och/eller aha-upplevelser till innan årets slut!