Nu byter vi till WONDR

Viktig information till Dig som tränar hos oss!

På måndag den 16 december sänds ett mail ut till Dig som är klubbmedlem med inloggnings-uppgifter och länk till WONDR Wall för att Du ska kunna lägga in dina kontakt- och betaluppgifter.

I WONDR kommer vi från och med nu att hantera allt som rör din träning hos oss såsom bokning av träningstider samt dina betalningar för gruppträning, personlig träning, PT Group samt kurser/workshops och andra event.

Därför är det väldigt viktigt att du loggar in och kontrollerar dina kontaktuppgifter samt lägger in det betalkort du önskar använda som betalsätt för din kommande träning.

All din träning betalas i det nya systemet via kortbetalning. Om du har ett löpande gruppträningsmedlemskap kommer dessa betalningar att dras automatiskt från ditt kort den 27:e varje månad. Alla klippkort för gruppträning och personlig träning köps direkt med betalkort i din Wondr Wall. Om inget betalkort registreras kommer du ej att kunna boka träning.

Torsdag den 19 december öppnas bokningen för gruppträning och PT Group som ligger från och med den 27 december i WONDR. Gruppträning och PT Group som ligger mellan den 20-23 december bokas fortsatt i Time Center. Den 23 decemberstängs Time Center ner och all vidare bokning sker i WONDR.

Vi rekommenderar dig att logga in och registrera dina uppgifter samt betalsätt direkt på måndag den 16 december när mailet har nått dig så att du fortsatt kan boka din  träning hos oss.

Vi ser fram emot att välkomna dig till WONDR!

 

Varmaste hälsningar, Team Pilates Complete