Guldkorn på Pilates Complete under 2020 – bla Sveriges första TT i FeetUp!

I mars ligger Complete Moves – en träningdag i tre rörelsetekniker som är nära besläktade – Pilates, Yoga och Garuda. Träna, svettas och skratta tillsammans med Linda, Jasmin och Magnus i klasser som Balance Boost, Outdoor Moves och Reformer Flow.

Samma helg ligger även Garuda Reformer Workshop – Med en reformer som redskap och Garudatekniken som metod.  Ta del av Jasmins, Magnus och Lindas unika kombination och kunskaper från träningsbranschen.  En personlig workshop på Pilates Complete

I slutet av juni är vi värdar för Sveriges första FeetUp® Teacher Training

Learn how to incorporate the FeetUp® Trainer into your work and daily life. In the 2.5 day training course you will learn everything you need to know to use the FeetUp® Trainer – from practical tips for a versatile use in your class to anatomy and alignment. In addition to the rich “learning material”, however, the focus is above all on one’s own practice, fun and the exchange with the group.

Mer härliga event, workshops och utbildningar på Pilates Complete kommer presenteras allteftersom under 2020.