Upp och ner på söndag

Inversions workshop 8 december

Inversioner fascinerar. Skulderstående, huvud och  handstående. De lockar med ögat och berör viktiga känslor som mod och rädslor. Du får praktisera genom klassiska yogapositioner  som hunden, kråkan och skulderstående mot din väg till huvudstående och handstående. Energigivande, kul och utmanande positioner som också ger enorma fördelar fysiologiskt när vi vänder oss upp och ner.

Obs! Vi är inte upp och ner hela tiden, vi förbereder givetvis grundligt och vägen till dina positioner kommer ge dig en fantastisk kroppsuppfattning och möjlighet att förbereda. Vi bygger  pedagogiskt hela vägen upp till de mest utmanande positionerna. Du kommer också få göra inversioner som är lugnande och återhämtande och lära dig balansera din egen praktik med både yin och yang.

Från trött och överväldigad till pigg och klar!

Workshopen är öppen för både dig som nybörjare och för dig som tränat yoga en längre tid.

Varmt välkommen på söndag med huvudet ner och fötterna upp!