Medlemsevent – det där lilla extra..

För oss är du som är Pilates Complete-medlem högsta prioritet och förutom att vi vill inspirera, motivera och dela med oss av vårt brinnande intresse för pilates, garuda, yoga, barre och rörelse till dig på våra gruppträningsklasser och personliga tränings- sessioner så vill vi också att Pilates Complete ska vara en levande och kreativ plats där du får lära dig nya saker, uppleva gemenskap och njuta av den kreativa atmosfären i studion.

Varje månad bjuder vi därför in till inspirerande medlemsevent som t ex roliga klasser med gästinstruktörer, givande föreläsningar, vernissage och mingel.  Under åren som gått har det bjudits på allt ifrån indisk bollywood-dans, ostronprovning, retorikföreläsning, matguidning, blomsterbindning, prosecco pilates, föreläsning om fötternas betydelse för en smärtfri kropp och värderingsafton a la Antikrundan.

Vi tror att dessa medlemsevent i kombination med kvalitativ träning ger  energi, glädje och skapar gemenskap och inspirerar till ett friskare och hälsosammare liv.

Närmast ligger vårt årliga Glöggmys, då vi i Team Pilates Complete och våra medlemmar firar året som gått med glögg, pepparkakor och en årlig pilates quiz. Ett underbart mingel där vi har tid att prata, umgås och dela vår passion för det som är viktigt i livet.

Kanske ser du fram emot nästa medlemsevent lika mycket som vi?