Snart byter vi bokningssystem

Vi vill göra dig uppmärksam på att vi kommer att byta boknings- och betalsystem inom kort. För dig som kund kommer det att innebära många positiva nyheter!

Mycket kommer att förenklas, både för dig som kund men också för oss som studio. Funktioner som många av er medlemmar efterfrågat under en längre tid, exempelvis automatiska betalningar månadsvis och möjligheten att se vilken tränare som undervisar gruppträningsklasserna, blir nu standard.

Du kommer att kunna boka och hantera dina gruppträningsklasser i mobilen, se alla dina övriga bokningar och du kommer även att  kunna köpa nya GT-, PT- och PT Group-klipp direkt i bokningssystemet.

För dig med löpande gruppträningsmedlemskap kommer du kunna se att din betalning dras automatiskt från ditt kort varje månad och du behöver inte längre vara orolig för att du ska glömma att betala en faktura eller att den kommit bort i mailskörden.

Du kommer enkelt kunna se hur många träningar du har utfört, hur många klipp som är bokade och själv hämta ut kvitton för friskvård etc.

Du kommer också att kunna välja att få pushnotiser och påminnelser direkt i mobilen för att vara säker på att all viktig information når dig och du kommer också att checka in med QR-kod i studion inför varje träning. Detta är bara några av de funktioner det nya systemet som heter Wondr hanterar.

Inom kort kommer du att få välkomstmail och nya inloggningsuppgifter för att börja hantera dina bokningar och betalningar i din Wondr Wall.

Vi kommer också att behöva din hjälp med att kontrollera dina kontaktuppgifter samt lägga in de betalkort du önskar använda som betalsätt. Om du ex. vill dra viss betalning via företaget kan du lägga in både ditt privata- samt företagskort.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Vi hoppas att det ska bli en så smidig övergång som möjlighet mellan vårt nuvarande och kommande system och ser mycket fram emot att starta samarbetet med Wondr på Pilates Complete.

Vänligen, Team Pilates Complete