Har du friskvårdsbidrag kvar att nyttja? Ge dig en tidig julklapp!

Har du kvar ditt friskvårdsbidrag för 2019?

Om du ännu inte har använt din friskvårdspeng tycker vi att du borde göra det och ge dig själv en fin decemberpresent som eventuellt kan räcka ända in i 2020!

Hos oss på Pilates Complete kan du använda din friskvårdspeng på många olika sätt. Har du Epassi/friskvårdskuponger eller Actiway hanteras ditt köp enkelt alternativt skriver vi gärna ett kvitto till dig efter ditt köp som du kan visa upp för din arbetsgivare.

Vad ska du då välja?

En bra start är att boka en Introduktion och bli medlem för att komma igång med din träning hos oss. I denna Introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys och tester för att hitta det bästa träningsupplägget just för dig samt genomgång av pilatesteknikens fem grundprinciper.

Gillar du att träna i grupp rekommenderar vi vår variationsrika gruppträning med klasser i pilates, yoga, garuda och barre. Du utmanar din balans och stabilitet med wobblies, foamroller och boll, ökar din styrka och rörlighet på reformer, tränar din teknik och kroppskontroll på mattan, och får upp pulsen med konditionsträning på jumpboard och bosu.

Vill du skräddarsy din träning och få individuell coachning och råd då passar Personlig Träning dig som handen i handsken. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Din Personliga tränare vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential.Vi erbjuder Personlig träning i pilates, garuda och yoga.

Önskar du något mittemellan Gruppträning och Personlig Träning så rekommenderar vi får tjänst PT Group där du tränar personlig träning i mindre grupp med max 4 deltagare. Första tillfället får du en privat genomgång av ditt träningsprogram. Därefter tränar du i pilatesmaskiner som Reformer, V2MAX, Cadillac, Stability Chair, Ladder Barrel samt med mindre redskap som Arc Barrel, Edge och andra props, under uppsikt av en Personlig Tränare.

Utöver detta har vi ett fint utbud av workshops under hösten bl.a. Vinyasa heart, The M.R.P.L method , Yinyoga och Pilates för löpare. 

Helt enkelt hur mycket som helst att välja mellan!
Så varmt välkommen till Pilates Complete och botanisera bland all härlig träning du kan ge dig själv! Vi hoppas vi ses!

 

Foto: Vegafoto