Nordic Superfood

Vi älskar produkter som ger energi, en bättre hälsa och som är av bästa kvalitet. Just nu finner du några av våra favoriter från vår samarbetspartner Nordic Superfood i vår shop.

Nordic Superfood by Myrberg består av bär och grönt pulver-blandningar, collagen, råsaft och oljor från den vildvuxna, nordiska naturen. Helt fria från socker och andra onödiga tillsatser och finns både i pulver och i flytande form. Bär & växter från Norden har extremt mycket högre halter av antioxidanter och vitaminer än motsvarande i övriga världen så med Nordic Superfood´s produkter får du vitaminer, fibrer och mineraler på ett enkelt och hälsosamt sätt.

By Myrbergs vision är att inspirera till ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistiskt perspektiv. Målet är att visa vilka effekter näringsrik mat, naturlig skönhetsvård, bastubad, motion och rätt tankar kan ge kropp & själ. By Myrberg´s produkter gör det lättare att uppnå vitalitet, energi och hållbar hälsa på ett enkelt sätt!

Vill du veta mer om produkterna kan du läsa här! 

Just nu kan du handla aroma-oljor, pulverblandningar, collagen och råsafter direkt här på studion och få med dig produkt hem. Välkommen in!