It’s never too late!

Ibland hör vi ~ nä, jag är för stel för att träna pilates eller åh ,nä jag har inte tränat på flera år, det är nog försent att börja nu. Det är aldrig försent att börja röra på sig och det spelar ingen roll om du är stel, överrörlig, gammal eller otränad.

Du startar där du är! Och att röra på sig eller att träna behöver inte handla om att vara bäst på något utan att det faktiskt ger dig en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp utifrån dina förutsättningar. Forskning visar att fysisk aktivitet också får oss att må bättre. Daglig motion har enorm effekt på kroppen men också på hjärnan. Det har visat sig att redan efter 5 minuters rörelse så förbättras nästan alla kroppens tankemässiga funktioner.

Så istället för att se ditt ex stela tillstånd nu, se alla positiva effekter som sker när du börjar röra på dig. Du blir piggare, orkar mer, klarar vardagen bättre och får mer lust till livet. Det är aldrig försent! Du har varje dag en ny chans!

“Every moment of our life can be the beginning of great things” – Joseph Pilates