Lysande träningsglädje nu på söndag 17 november

När hösten är som mörkast bjuder vi in till en lysande träningsupplevelse tillsammans med Jasmin Salhi & Linda Ahlgren. En fullspäckad förmiddag med tre inspirationsklasser på favorit-temat: TRÄNINGSGLÄDJE! 

Jasmin & Linda blandar och ger Pilates, Reformer & Garuda på det enda sätt de kan- med 100% energi och dedikation. Låt oss boosta din träningshöst och dela vår pilatespassion med dig och dina vänner. Alla kan vara med!

Datum: söndag 17 november kl.09.00-12.00
Pris: 900 kr

Program:

09.00-09.45 Pilates like a pro –Klassiska övningar med precision och placering på rullen blandas med balanserande serier på den stora pilatesbollen.

10.00-10.45 Reformer boost – Fullt ös medvetslös i en speciellt sammansatt cardioklass med reformers, bosus & bands!

11.00-12.00 Garuda genius – Mjuk och stretchig garudaklass på mattan, startar med pranayama & avslutas med en lång avslappning

Obs! Begränsat antal platser.

Boka din plats här!

 

Tips! Avsluta söndagen med en härlig plant-based brunch på Happy M Kitchen! En brunchbuffé med massor av härliga växtbaserade godsaker. Här kan du njuta av fräscha frukostalternativ som chiapudding och overnight oats. Smakrika grytor, färgglada sallader, matiga röror, soppa, bovetebröd och självklart lite sött att avsluta med. Gluten, raffinerat socker och mejeriprodukter tillhör de ingredienser vi har sorterat bort.
Lysande workshoppris för endast 179:- (erbjudandet gäller endast denna dag)