Pilatesträning för män

Många män skulle må bättre av att träna pilates, då de ofta är starka och explosiva men också stela. Stelheten kan ibland leda till smärta eller överbelastning i vissa muskelgrupper. Genom pilatesträning kan man öka sin kroppsmedvetenhet och på så vis även få en bättre teknik och en snabbare effekt av den träning man gör. Smidigheten förbättras snabbt med pilates och i kombination med styrke- och balansövningar blir kroppen mer välbalanserad och funktionell.

Mer om pilates: Pilates är en effektiv träningsmetod som kombinerar styrke-, stabilitets- och rörlighetsträning och balanserar upp kroppen så att den blir lika stark som smidig. Metoden är exceptionell med sin noggrannhet och sitt fokus på kroppsmedvetenhet vilket gör att man får snabba resultat av träningen och känner märkbar skillnad redan efter några få gånger. Pilatestekniken är dels en övningsbank med ca 500 grundövningar och otaliga modifikationer, och dels en förklaringsmodell för hur man använder kroppen mest ändamålsenligt. Pilates kan tränas med egna kroppen, med olika småredskap som boll, stabilitetskuddar, theraband mm.  och i speciella pilatesmaskiner som reformer, stability chair etc. Man kan träna både i ett lugnt tempo men även i mer atletiskt och snabbare tempo. Målet med pilatesträning är att få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

Fira Far med träning!

I samband med Fars dag söndag den 10 november har vi ett fint erbjudande för alla män. Ge bort den bästa presenten till din pappa, man, bror, pojkvän, kollega eller killkompis eller unna dig själv en fin gåva.

Fars Dag-erbjudande 25 % rabatt på Medlemskap samt 2 PT-tillfällen

I erbjudandet ingår en personlig introduktion med hälsoprofil, hållningsanalys, tester av rörlighet, styrka och balans samt genomgång av STOTT PILATES® grundprinciper samt 2 PT-tillfällen där  träningen anpassas efter dina behov och din målsättning. Din Personliga tränare vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential.

Erbjudandet gäller tom 2019-11-10. Pris: 2246 kr (ord.pris 2995 kr) Boka ditt erbjudande här!