Eventklass med Jasmin Salhi

Onsdag den 13 november erbjuder vi en 60 min. eventklass i Garuda Yoga – Standing matwork warrior series med Jasmin Salhi.

Garuda är en träningsform inspirerad av yoga, pilates, dans och tai chi. Fokus ligger på flöde, rytm och variation. Du rör dig i serier med mycket roteringar och genom rörelser som ger en ökad styrka, flexibilitet, koordination och uthållighet. Målet är att släppa på onödiga spänningar i kroppen och att bli av med stelhet och stagnation. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Stående serier som har många likheter med yogans vinayasa. Vi tränar oss igenom nedåtgående hundar, krigarpositioner och trianglar, övar på att andas med olika pranayamas och  avslutar med en skön avslappning/savasana.

Resultaten man får av Garuda är slående! Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning med djupt mentalt fokus och ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen och ger en känsla av lätthet och välmående.

Läs mer och boka din plats HÄR!