Inversions – 3 november och 8 december

Den 3 november och den 8 december har vi återigen lyxen att få arrangera två workshops med en av Göteborgs absolut bästa lärare, Elaine De Souza.

På båda workshops får du praktisera genom klassiska yogapositioner  som hunden, kråkan och skulderstående mot din väg till huvudstående och handstående. Energigivande, kul och utmanande positioner som också ger enorma fördelar fysiologiskt när vi vänder oss upp och ner.

Inversioner fascinerar. Skulderstående, huvud och  handstående. De lockar med ögat och berör viktiga känslor som mod och rädslor, men Obs! Vi är inte upp och ner hela tiden…

Vi förbereder givetvis grundligt och vägen till dina positioner kommer ge dig en fantastisk kroppsuppfattning och möjlighet att förbereda. Vi bygger  pedagogiskt hela vägen upp till de mest utmanande positionerna. Du kommer också få göra inversioner som är lugnande och återhämtande och lära dig balansera din egen praktik med både yin och yang.

Från trött och överväldigad till pigg och klar!

Kursledare är Elaine De Souza. Erfarenhet, kreativitet och energi är Elaines styrka. Elaine grundar från dans och gymnastik och har undervisat yoga i 15 år. Elaine driver De Souza Yoga och One Yoga   med fokus på Yoga, Private Yoga, Workshops, Yoga Retreats och lärarutbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil.

Pris:

Elaine undervisar ett flertal workshops på Pilates Complete under hösten 2019.

En workshop: 900 kr
Två workshops: 1500 kr

 

Läs mer och boka HÄR!