Save the date!

Många härliga saker händer på och kring Pilates Complete. Här är en liten blänkare med några av våra kommande vents med guldkant som kan vara bra att ha koll på och skriva upp i kalendern redan nu.

Inversions Yoga workshop med Elaine De Souza 3 november. Inversioner fascinerar. Skulderstående, huvud och  handstående. De lockar med ögat och berör viktiga känslor som mod och rädslor. Du får praktisera genom klassiska yogapositioner  som hunden, kråkan och skulderstående mot din väg till huvudstående och handstående.

Fars Dag 10 november – en present i hälsans tecken är aldrig fel eller en ny Tränings tee från shopen.

Vi stödjer Hungerprojektet Den 1-11 november kan ni buda på Medlemskap och 3 månaders gruppträning från oss i onlineauktionen Den Goda Auktionen. Alla intäkter går oavkortat till organisationen @hungerprojektet som arbetar med att avskaffa hunger och fattigdom genom att stärka kvinnor i Afrika, Asien och Latinamerika.

Vi är engagerade i Jontefonden som sätter guldkant på tillvaron för barn och familjer med barn i väntan på ett organ. Bla. är vi med och stöttar deras välgörenhetsplatser på Göteborgsvarvet med Pilates för löpare. Gå in här och boka din plats och spring tillsammans med oss i maj!

Alla event, kurser och workshops som händer hos oss finner du här – klicka dig fram månad för månad för att vara först ut och boka dina favoritevent!