Eventklass med Linda Ahlgren

GARUDA DHARA – EVENTKLASS 23 OKTOBER

Garuda är en träningsform inspirerad av yoga, pilates, dans och tai chi. Fokus ligger på flöde, rytm och variation. Du rör dig i serier med mycket roteringar och genom rörelser som ger en ökad styrka, flexibilitet, koordination och uthållighet. Målet är att släppa på onödiga spänningar i kroppen och att bli av med stelhet och stagnation. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Onsdag den 23 oktober erbjuder vi en 60 min. eventklass i Garuda Chair ( Dhara) med Linda Ahlgren. Garuda Dhara är en form av Garudaträning där man jobbar sittande på stol för att koncentrera sig på att stärka upp och öppna upp de delar av kroppen som är stela eller svaga på ett mjukt och flödande sätt. Eftersom man sitter på en pall eller stol blir det i viss mån enklare att utföra övningarna, men å andra sidan kräver det mer i andra. Vi lovar att du kommer att känna det i kroppen dagen efter!

Resultaten man får av Garuda är slående! Ökad styrka, flexibilitet, kordination och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning med djupt mentalt fokus och ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen.

Bokning och mer info: HÄR!