Tävlingen är igång!

The Brewhouse Award

Vi har även i år fått äran att vara en del av Brewhouse Award-juryn och tävlingen är just nu igång!

The Brewhouse Award är tävlingen som sätter det kreativa skapandet, kulturen och mångfalden i centrum. För femte året i rad utlyses The Brewhouse Award; den nationella idé, -och innovationstävlingen. Tävlingen vänder sig till kreatörer, innovatörer och startups inom:

Arkitektur • Design • Film • Foto • Konst • Kulturarv• Litteratur • Media och marknadskommunikation • Mode • Musik • Måltid • Scenkonsrt • Slöjd och konsthantverk • Spelutveckling • Upplevelsebaserat lärande

Vill du veta mer eller sitter du på en fantastisk idé? Sök till tävligen eller fråga oss om du har några frågor så hjälper vi dig vidare.

Kontaktperson på Pilates Complete: Jasmin Salhi