“Hösten bär mer guld i fickan än alla andra årstider”

September månad var verkligen förgylld med flera roliga, energigivande, viktiga och inspirerande guldtillfällen förutom alla de härliga klasser, pt-sessioner och kurstillfällen som fyllt studion med träningsglädje och en hel del skratt. Tack alla ni som väljer att träna hos oss. Det är ni som sätter guldkant på vår dag!

World Wellness Weekend firades över hela världen den 22 september och och hos oss höll vår tränare Miray en skön propsklass med bl.a. flexband med deltagare från hela världen. Hälsa och träning är verkligen ett internationellt språk som fungerar världen över. Guldstjärna på det!

Vi hade besök av Chad Hamrin -yogalärarnas lärare under en tre dagar intensiv yogaworkshop där han delade sin djupa och breda kunskap om yoga, historik, filosofi, andlighet och fysisk utmaning, En fantastisk workshop som gav mersmak till mer yoga som komplement till pilatestekniken. Guldstjärna även här!

I helgen höll vår samarbetspartner Sofia Lamotte leg. naprapat med inriktning kvinnohälsa samt certifierad MammaMagetränare, en viktig föreläsning med fokus på allt det som sker med kvinnokroppen under och efter graviditeten och hur man på bästa sätt återtränar kroppen för att undvika smärta och felbelastning. Viktig och stor guldstjärna!

I helgen deltog vi också på Pranafestivalen på Åby Arena där vi fick dela vår pilatespassion med många nyfikna och träningssugna människor genom Pilatesträning i reformer och alla möten i vår monter.

Jasmin och Linda undervisade ett flertal reformerklasser av olika karaktär. Grundläggande pilates i Reformermaskinen, Reformer med props dvs småredskap som Fitness Circle och Toning Balls för mer variation och lekfullhet och Reformer Boost – en pulshöjande och tyngre klass med fokus på tempo, fart och energi där hopp i reformermaskinen växlades med core- och överkroppsbetonade övningar med redskapet Halo. I år var det fler än någonsin som för första gången provade att träna pilates i reformer och de verkade precis som vi gilla det skarpt. Guldstjärnor till alla deltagare som vågade testa ny träningsform!

Vi har många fler guldtillfällen som väntar på att förgylla vardagen för dig och lysa upp höstmörkret, andra guldkantsprojekt ligger långt fram i vår. Bland annat är vi engagerade i Jontefonden som sätter guldkant på tillvaron för barn och familjer med barn i väntan på ett organ. Vi är med och stöttar deras välgörenhetsplatser på Göteborgsvarvet med Pilates för löpare. Gå in här och boka din plats och spring tillsammans med oss i maj!

Njut nu av höstens vackra färger!

Friska hösthälsningar, Pilates Complete

 

Foto: Vegafoto