Stort tack till alla er som besökte oss på Pranafestivalen

prana

Stort tack till alla er som besökte oss på Pranafestivalen i helgen!  Vi är så glada över att ha fått möjligheten att dela vår pilatespassion med så många nyfikna och träningssugna människor. I år var det fler än någonsin som för första gången provade att träna pilates i reformer och ni verkade precis som vi gilla det skarpt. Fantastiskt kul!

Under helgen undervisade vi reformerklasser av olika karaktär. Grundläggande pilates i Reformermaskinen, Reformer med props dvs småredskap som Fitness Circle och Toning Balls för mer variation och lekfullhet och Reformer Boost – en pulshöjande och tyngre klass med fokus på tempo, fart och energi där hopp i reformermaskinen växlades med core- och överkroppsbetonade övningar med redskapet Halo.

Ledda av Pål Dobrin under temat Conscious talks bjöd vi tillsammans med Matthew Griffiths och Erica Palmcrantz Aziz på ett öppet samtal om närvaro och hur man får livet att vara hållbart med träning, sömn och kost.

Utöver detta besöktes vår monter av pilatesnyfikna mässdeltagare som ville veta mer om varför pilates is the thing, testade våra pilatesredskap och shoppade våra alldeles nya och unika Pilateströjor från Wearmyyoga.

En härlig helg i hälsans, glädjens och träningens tecken helt enkelt.

Vi vill också rikta ett stort tack till David och Andreas som arrangerar Pranafestivalen och alla våra härliga kollegor i hälsobranschen som liksom vi brinner för hälsa och träning.