Föreläsning med fokus på kvinnokroppen under och efter graviditet

Under graviditeten blir vi oftast väl omhändertagna och undersökta med jämna mellanrum . Tiden efter förlossningen handlar mest om hur barnet mår, vilket så klart är av största vikt. Men hur mår du som kvinna?  Under en graviditet genomgår kroppen en stor förändring. Magmuskulatur och tarmar flyttar på sig för att göra plats för barnet och det sker en stor uttänjning av bindväv och ligament i hela kroppen. Efter en graviditet är det därför viktigt att återfå spänst och hållfasthet i mage och bäckenbotten, för att minska risken för skador och urinläckage.

På söndag 29 september bjuder vi in dig till en föreläsning med fokus på allt det som sker med kvinnokroppen under och efter graviditeten och hur du på bästa sätt återtränar din kropp för att undvika smärta och felbelastning.

Möt Sofia Lamotte som är  leg. Naprapat med inriktning kvinnohälsa samt certifierad MammaMagetränare och ackrediterad inom svensk idrottsmedicin.  Sedan 2014 har hon arbetat och specialiserat sig inom kvinnors hälsa samt föreläser och håller kurser inom rehabilitering efter graviditet. Utöver detta arbetar hon även kliniskt med behandling av smärtor och nedsatt funktion i muskulatur och leder runt bäcken. Hon driver Kungskliniken i Kungsbacka tillsammans med Johanna Ehrenborg, och Mammahäsla i Mölndal tillsammans med leg fysioterapeut Sara Axelsson Sahlen.

Söndag 29 september kl.10.30-12.00
Pris:
395 kr

Boka din plats här

Varmt välkommen!