Gratis pilatesklass på World Wellness Weekend söndag 22 september

World Wellness Weekend firas över hela världen under helgen 21-22 september med  härliga och energigivande aktiviteter runt om i Sverige! World Wellness Weekend är ett ideellt arrangemang och en organisation med syfte att lyfta hälsa och välmående för alla till världens alla hörn. Tillsammans med Monica Risenius som är Sverige-ambassadör i den globala organisationen lyfter vi pilatesträningens roll i det stora hälsopusslet vi alla försöker lägga genom att erbjuda gratis pilatesträning.

Söndag den 22 september kl 15.00 på bjuder vi därför in till en kostnadsfri Pilates Props-klass med Miray Solkiran på Pilates Complete. Miray är en av Team Pilates Completes internationella tränare. Miray kommer från Turkiet och brinner för att sprida glädjefylld pilatesträning vilket passar extra bra denna dag då det viktiga är just glädjen!

Hoppas vi får chansen att dela årets World Wellness Weekend tillsammans med dig på Pilates Complete! Boka din plats på klassen här!