Nyhet PT Group – personlig träning i mindre grupp

I oktober startar vi upp nyheten PT Group – personlig träning i mindre grupp. Vi har fått många önskemål om egenträning i PT-studion och är glada över att kunna presentera vår nya tjänst PT Group som ett prisvärt alternativ till Personlig Träning och ett utvecklande komplement både för dig som redan tränar Gruppträning och/eller Personlig Träning.

För att börja med PT Group bokar du en privat genomgång då du och en av våra PT´s går igenom ditt personliga träningsprogram. I programmet ingår övningar på olika pilatesmaskiner som Reformer, V2MAX, Cadillac, Stability Chair, Ladder Barrel samt med mindre redskap som Arc Barrel, Edge och andra props,

Efter din genomgång kan du börja boka dig på PT Group-tiderna. Varje tillfälle är 55 minuter och du kan välja att träna upp till tre gånger i veckan. Tiderna bokas precis som gruppträningsklasserna i vårt bokningssystem. På PT Group kan man vara upp till fyra deltagare samtidigt.

På PT Group följer du ditt program och tränar i egen takt under uppsikt av en Personlig Tränare som vägleder och coachar dig. Efter tio gånger kan du välja att antingen fortsätta att träna efter ditt nuvarande program eller att återigen boka en privat genomgång för att uppdatera med nya övningar.

Är du nyfiken på vår nya tjänst PT Group? Läs mer här!