Pilates för dig som är mitt i livet!

Pilates för dig som är mitt i livet!

En av våra mest populära kurser är den som vi kallar Förmiddagsklubben. Tanken är att du som har lite mer tid mitt på dagen mitt i livet ska komma och vara med och träna, prata och njuta av vår fina studio varje måndag förmiddag.

Kursledare är Lena Sollerman som själv tränat pilates i över 10 år och sett vilka underverk träningen gjort med hennes egen kropp. Lena har väglett människor hela livet och har mycket att dela med sig av, inte bara pilatesträning. Det finns inga omöjligheter – bara möjligheter!

Om du tycker att detta låter härligt kan du läsa mer om kursen HÄR – har du någon i din närhet som gillar att träna, umgås och njuta av livet hoppas vi att du vill dela den här länken med dem.

Pilatespassion när den är som bäst – och… inga förkunskaper krävs för att delta. Det ska vara lätt, roligt och givande att träna på den här kursen.