Ska du bli mamma?

Ska du bli mamma i höst? Grattis! För de allra flesta så är tiden som gravid en av de allra finaste tiderna i livet! Man känner sig vacker, stolt och njuter av det lilla livet i magen! Men även om kroppen känns som skapt för att bära ett barn så förändras kroppen och man behöver träna  smart och skonsamt för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig.

Men ibland är det faktiskt så att man känner sig precis tvärtom, stor, klumpig, tung och har väldigt ont… då är träningen viktigare än någonsin.

Vi har en kurs i gravidpilates som du kan som gravid kan delta i under alla stadier av graviditeten. Från den första veckan till den sista veckan om du vill. Många hinner till och med med att gå på två kursomgångar.

Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på på våra gravidkurser.. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Vill du läsa mer om vår kurs eller boka en plats på någon av våra kursstarter i höst kan du göra det HÄR!

Och du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor vis: info@pilatescomplete.se