Avsluta dagen med lätthet…

Nu startar höstens alla rutiner igång igen…scheman med tider och deadlines att passa och uppgifter att sköta…

Hur gör du för att somna med en skön känsla i kroppen efter en lång arbetsdag? För visst kan det vara svårt att varva ner efter dag dag fylld med måsten, eller en vecka fylld med sjukt roliga men intensiva uppgifter?

Som yogautövare har man många redskap att ta till när livet kräver lite mer av en än det vanligtvis gör. Är du en van yogautövare kanske du har dina fasta rutiner som håller dig i schack och får dig att må bra.

Men även om man utövat yoga länge så kan det vara skönt att få lägga sin praktisering i någon annans händer en liten stund. Längtar du efter en sinnlig Yoga med fokus på rörlighet för höfter och området kring hjärtat så ska du komma till oss på torsdagkvällar och bli guidad av Elaine De Souza. Hon erbjuder en härlig kurs att avsluta dagen med, några djupare utmaningar varje vecka med total frihetskänsla och lätthet i hela kroppen som avslut. Och naturligtvis en med lång skön avslappning också.

Boka plats på höstens skönaste kurs HÄR!