Hur viktigt är det egentligen?

Ja, hur viktigt är det egentligen för dig? Det där målet du säger dig ha satt upp? Den där längtan du uttrycker när du säger: “Åhh, jag skulle också vilja kunna stå på händer”… eller “Om jag ändå kunde springa Göteborgsvarvet på 1:30, eller” … “Jag vill också kunna rulla upp kota för kota utan ryck eller hack”… Har du verkligen funderat över hur gärna du vill de där sakerna? Och hur mycket du är beredd att avvara för att träna dig på förberedande övningar för att så småningom kunna nå målet?

Elaine De Souza är en person som vet vad det innebär att vilja stå på händer, och vad man behöver göra för att kunna bemästra handståendet i sin finaste form.

Vill du verkligen lära dig stå på händer så har vi en kurs för dig! I höst guidar Elaine alla handstående fantaster till en roligare väg mot handståendet. Hon peppar och skapar program som kommer att ta dig till oanade höjder. Alla kan lära sig vara upp och ner och de flesta kan lära sig stå på händer, men inte alla vill… tillräckligt mycket iallafall….

Vill DU så ses vi på torsdagkvällar tillsammans med Elaine på Pilates Complete. En liten grupp med ett stort engagemang<3

Mer information om kursen och länk till bokning hittar du HÄR!