World Wellness Weekend

Den  21-22/9-19 firas WORLD WELLNESS WEEKEND! 

Vi är med och sätter Sverige på den globala Wellness-kartan samtidigt som vi tillsammans med många andra hälsoentreprenörer skapar härliga och energigivande aktiviteter runt om i Sverige!

World Wellness Weekend är ett ideellt arrangemang och en organisation med syfte att lyfta hälsa och välmående för alla till världens alla hörn. Tillsammans med Monica Risenius som är Sverige-ambassadör i den globala organisationen lyfter vi pilatesträningens roll i det stora hälsopusslet vi alla försöker lägga genom att erbjuda gratis pilatesträning.

Söndag den 22 september kl 15.00 på bjuder vi därför in till en kostnadsfri Pilates Props-klass med Miray Solkiran på Pilates Complete!

Miray är en av Team Pilates Completes internationella tränare. Miray kommer från Turkiet och brinner för att sprida glädjefylld pilatesträning vilket passar extra bra denna dag då det viktiga är just glädjen!

Hoppas vi får chansen att dela årets World Wellness Weekend tillsammans med dig på Pilates Complete! Boka din plats på klassen här!

 

Vill du hitta fler hälsoevent denna dag?

Gå då in på Facebook och följ;

@WorldWellnessWeekendSweden

@WordWellnessWeekend