Alla är vi barn i början… om att våga nya saker…

Det låter så lätt… Just do it! Ingenting är omöjligt…osv. Men att starta upp nya vanor är allt annat än enkelt. Det krävs både viljestyrka, beslutsamhet och många gånger mod för att få till den förändring man vill ha. Ofta är det lite svårt att komma igång för att man är lite rädd, känner sig osäker och nervös. Nästan alltid är rädslan obefogad, att andra människor ska tänka och tycka en massa saker när man kommer otränad till ett gym eller en träningsstudio till exempel. Alla människor vill känna sig delaktiga och vara med i en gemenskap.

På Pilates Complete är ett av våra allra viktigaste ledord tillhörighet. Vi vill att alla ska känna sig välkomna, trygga och hemma hos oss. Oavsett om man tränar på våra gruppträningsklasser, går på kurs, workshop eller personlig träning.

Känner du dig sugen på att träna pilates, men osäker på om du passar in? Kanske tror du att du är för stel, stor, otränad, övertränad eller något annat? Till dig vill vi säga: Varmt välkommen till vår gemeskap! Hos oss hinner ingen av dina blivande träningskompisar koncentrera sig på vad du gör, hur du ser eller hur du ser ut eller vad du har på dig. De är 100% koncentrerade på sin egen träning. Och skulle någon kommentera något om dig så är det alltid med kärlek och ofta ges en uppskattande kommentar. Våra medlemmar och kursdeltagare är helt fantastiska!

Ett av de allra tryggaste sätten att börja träna hos oss är att gå på en kurs. Då träffas samma grupp människor samma tid, på samma plats en gång i veckan och träningen stegras i ett lugnt tempo så att alla hinner med. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på vad pilates kan ge och som vill lära dig grundläggande pilatesteknik lugnt och metodiskt är vår Nybörjarkurs i Pilates som startar v 36. Läs mer om den HÄR!

Hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig till nya trygga, glada och effektiva pilatesvanor i höst!