Nu är vi igång igen!

Hej! Hoppas du har haft en skön sommar hittills. Kanske njuter du av några lediga dagar till eller så är du i full gång med arbete och vardagsrutiner igen.

Vi har åter öppnat upp studion igen efter sommaruppehållet. Under augusti månad har vi sommarschema. Tider och klasser hittar du här. Under vecka 34 kör vi igång vår populära prova på-vecka som avslutas med Öppet Hus söndagen den 25 augusti. Om du inte besökt oss eller provtränat hos oss tidigare är detta ett ypperligt tillfälle att testa pilates, garuda, yoga och barre samt att träffa oss och se vår studio.

Höstschemat sparkar igång den 26 augusti och våra höstkurser startar veckan efter, från den 2 september.

Vi ser fram emot en härlig sensommar och höst med massa energigivande träning med dig!

Vi ses på Pilates Complete!