Vi ses väl i din mobil, ipad eller dator i sommar?

yogobe sommar 2019

Vi håller öppet på studion ytterligare en vecka innan vi tar sommarledigt och håller semesterstängt under v. 30 och 31. Detta betyder dock inte att du som Pilates Complete-medlem behöver vara utan din träning under dessa veckor!

För dig som vill fortsätta att röra på dig och träna pilates så finns många härliga program att följa på Yogobe på mattan och med olika redskap.

Har du inte testat Yogobe tidigare? Ange kampanjkod PILATESCOMPLETE30 när du skapar ditt kontot på Yogobe.com så får du dina första 30 dagar helt gratis.

Bland annat kan vi rekommendera dig följande träningsprogram:

Pilates Matwork Flow – en serie flödande mattbaserade övningar som kan göras var för sig eller sättas ihop till ett längre program.

Warm up combo

Fyrfota combo

Sittande Corekombo

Corekombo

Ben och rygg

Powerhouse combo

Push Up combo

 

Pilates med flexband – pilatesprogram med flexband

Bra hållning

Pilates flexband duo

 

Pilates med foamroller – 

Foamroller balans

Foamroller core

Utöver detta vill vi också slå ett slag för Yogobes sommarutmaning – Yogobe Challenge!

En 4-veckors utmaning för att boosta din nyfikenhet och testa allt från yoga och meditation till rörelseträning, andningsövningar och stresshantering. Allt tillsammans med några av Nordens största namn inom hälsa. Du kan hoppa på utmaningen NÄR DU VILL mellan den 8 juli och den 31 augusti – allt för att passa just dina semesterplaner. ⁠

Vi ser fram emot härliga augusti och kommande höst på Pilates Complete, men först ska vi ladda batterierna med sköna bad, svalkande glass, en spännande bok i hängmattan och några uppmjukande hip rolls, spinal rotations och mermaids på gräsmattan.

Njut av sommaren!