Sommarschema v. 27-v. 34

Sommarens träning är i full gång och våra sommarscheman ändras något vecka för vecka. Se till att du är uppdaterad och kollar in hur kommande klasser ligger så att du får ut maximalt av din gruppträning dessa veckor när många är på semester.

Är du i stan finns det nämligen ingen bättre period att träna på våra klasser än nu! Det finns många lediga platser på i stort sett alla klasser. Till och med på reformerklasserna, som brukar vara våra mest populära klasser, har vi många lediga platser kvar.

Passa också på att fråga oss i Team Pilates Complete det du inte hinner vanligtvis, kanske är det någon övning som känns lite svår att få till eller någon klass du inte vågat dig på tidigare. Nu är tiden inne!

Aktuellt gruppträningsschema vecka för vecka hela sommaren finner du HÄR!

På samma sida har vi även lagt upp höstschemat för dig som redan nu är nyfiken på hur höstens klasser kommer ligga. Vi vet att flera av er planerar in arbetsschemat efter er pilatesträning och DET tycker vi är helt rätt prioritering! Mer pilates i vardagen!

Vi ses väl på klass?!

 

Foto: Vegafoto