Reformern är en underbar pilatesmaskin som tränar hela kroppen!

Många intygar att detta är verklighet – en ljuvlig känsla infinner sig i hela kroppen efter att man tränat reformer-pilates. Det är ingen överdrift att säga att reformermaskinen är en av de störta anledningarna till att pilatesträningen är så populär idag! under vecka 27 erbjuder vi en tredagars sommarkurs i reformern, inga förkunskaper krävs, bara nyfikenhet och en vilja att träna smart och effektivt.

Reformerträning passar lika bra för nybörjare som vana utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Du ligger, sitter, står på knä och står upp i reformern när du tränar vilket gör att du hela tiden utmanar kroppen på olika sätt. Reformer ger dig en balanserad träning där rörlighet och styrka tränas likvärdigt med teknik och balans. Den hjälper till att trigga rätt muskulatur och träningspassen går att variera i oändlighet. Let’s rock the reformer!

Dag 1 Reformer Props

Lekfull och grundande klass på reformern där småredskap som Fitnesscircle och Maple pole adderas till övningarna för att utmana din stabilitet, styrka och uthållighet.

Dag 2 Reformer Flow

Flödande och mer utmanande klass där övningarna vävs ihop till längre sekvenser på reformern. Du rör dig från liggande till sittande och sedan vidare in stående positioner som fokuserar på balans och smidighet.

Dag 3 Reformer Boost

Fartfylld och pulshöjande klass där hopp på jumpboarden varvas med grundläggande styrkeövningar på mattan och med redskapen Halo och Pilatesboll. En riktig genomkörare för hela kroppen

OBS! VI HAR 1 PLATS KVAR!!!

Kursledare är Jasmin SalhiLinda Ahlgren och Orsolya Deesy

Datum: v-27, må-ons 1-3 juli kl.18.00-19.15

Pris: 1500 kr

Bokning: Fyll i formuläret HÄR!

 

Foto: Vegafoto