Fartfylld pilates till kända filmlåtar – “Eye of the tiger”

Vem vill inte dansa som de gör i filmen flashdance och träna till de bästa hitsen från 80-och 90-talet? Nu har du chansen!

Under vecka 28 bjuder vi in till en tredagars pilateskurs som syftar mer till att du ska ha roligt och njuta av din träning än något annat! POP Pilates är en energigivande version av pilates där varje klass är koreograferad till popmusik. Med ett flödande tempo tas du igenom en intensiv mattbaserad klass på ett roligt och dansant sätt.

POP Pilates passar lika bra för nybörjare som vana utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 POP Paradise

Låt oss fira in sommaren med POP Pilates! På första kurstillfället kommer du att bjudas på en härlig pilatesklass och genomkörare av hela kroppen till sköna rytmer och en känsla av tropisk sommar.

Dag 2 POP Movie theme

Energigivande och fartfylld pilatesklass till några av de mest kända filmlåtarna. Du kommer att känna dig stark, smidig och svettig.  P.S. “Eye of Tiger” kommer absolut finnas med i spellistan!

Dag 3 POP Throwback

Denna POP pilatesklass kommer att ta dig tillbaka i tiden med de bästa hitsen ifrån 80 och 90-talet. En superrolig glädjebringande klass som stärker och tonar hela kroppen.

Kursledare: Miray Solkiran

Datum: v. 28, må-ons 8-10 juli kl.17.00-18.15

Pris: 1500 kr

Bokning: Fyll i formuläret HÄR!