Att sväva fritt, tyngdlös och bara andas…

Det är något magiskt med att flyga på sommarkvällarna, det kommer att förändra dig. På denna kurs får du prova dina vingar och träna flygande yoga i i yogagungan som ger nya perspektiv då positionerna sker i alla riktningar. Yogawings passar lika bra för nybörjare som van utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 Flying low

Måndagskvällen flyger vi lågt, nära golvet och utforskar gravitationen nära. Positionerna är avslappnande och återställande. Andetaget långsamt, mjukt och djupt.

Dag 2 Flying high

Tisdagskvällen lättar kroppen helt från golvet och flyger. Vi utforskar luftelementet och rumsuppfattningen. Du kommer att utföra moment som inte är vardagliga.

Dag 3 Flying flow

Onsdagskvällen är vigd till flow. Mjukt, följsamt flöde som utmanar dig precis där du är så att dina vingar växer sig vida, starka och trygga. Kvällen avslutas stillsamt och lågt, nära golvet, nära mamma jord.

 

Kursledare: Milla Floryd

Datum 15-17 juli kl.19.15-20.30

Pris: 1500 kr

Bokning: anmalan@pilatescomplete.se