3 dagar bara för dig! – Välj vår sommarkurs i meditation

På denna morgonkurs får du prova på olika meditationstekniker för medveten närvaro, avslappning, en vänligare relation till dig själv och för att att hantera känslor på ett mer konstruktivt sätt. Ta semester från tankarna och lämna alla måsten bakom dig. Vare sig du är ledig eller jobbar så kan dessa tre dagar göra både dig och livet lite behagligare.

Meditation passar lika bra för nybörjare som van utövare, lika bra för yogis som pilatesälskare. Inga förkunskaper krävs.

Dag 1 Djupavslappning och fokus

På första tillfället får du utforska ett avslappnat fokus i motsats till den ansträngda koncentrationen. Vi startar från grunden med konsten att släppa taget och använda andetaget för att släppa ut mental och fysisk överskottsenergi. Ett behagligt pass som ger återhämtning.

Dag 2 Lite kärlek är jag faktiskt värd

Detta tillfälle ägnas åt att träna upp förmågan att generera en kärleksfull vänlighet inom dig själv och utveckla medkänsla med oss själva och andra utan att bli överväldigade av lidande.

Dag 3 Lämna en del av ditt känslomässiga bagage

Sista kurstillfället fokuseras på tekniker för att arbeta med känslor i kroppen.Vi medvetandegör, accepterar, undersöker med en kvalité av vänlighet och vem vet, kanske vi landar i en lite rymligare öppen medvetenhet.

Kursledare: Pål Dobrin

Datum: v.26 ons-fre 26-28 juni kl.07.00-08-15

Pris: 1500 kr

Bokning: Fyll i formuläret HÄR!

 

 

Foto: Vegafoto