Månadens medlemsevent: Prosecco-pilates!

Sista veckan innan midsommarfesten och längtan efter semester är som allra starkast. NU passar vi på att ses, mingla och njuta av ett glas bubbel på Pilates Completes terrasser. Sommar, sol och en Prosecco-pilatesklass- bättre än så blir det inte!

Vad kan passa bättre på månadens medlemsevent än just detta?! Vi bubblar och svettas och babblar och tränar och balanserar tillsammans. Med ett glittrande glas i handen övar vi balansträning, sippar en smutt, tränar på en roll up, svalkar strupen, kör några squats och så vidare…. Efter träningen bjuder vi på lättare tilltugg.

Datum: Onsdag 19 juni

Tid: 18.00-20.00. Vi startar med en klass ledd av Jasmin & Linda kl. 18-19, därefter minglar vi tillsammans kl. 19-20.

Boka dig HÄR! & gör dig redo för många skratt, skojig träning och superfin samvaro.

Varmt välkommen!