Nu tränar vi ute!

Utomhusträningen på Pilates Complete är nu i full gång. Våra unika terrasser nyttjas till max under vår – och sommarhalvåret. Ingen annanstans kan du träna pilates på det här kompletta sättet! Fullt utrustade klasser under klarblå himmel, reformers och redskap plockas ut i friska luften och vi njuter extra mycket av vår träning vid det grönskande Skansberget från och med nu.

Ta med dig överdragskläder, solskydd och solglasögon om du vet att du brukar vara frusen eller behöver skydda dig från solen.

När solen skiner är det ingen tvekan, då tränar vi ute. Även vid lite kyligare luft och molnigare väder sker träningen ofta utomhus. Din tränare avgör när klassen utförs ute på någon av våra terrasser.

Utomhus får vi dubbel effekt av pilatesträningen. Frisk luft och naturens påverkan går inte att värja sig från. Efter en timmes lunchträning på terrassen kan vi garantera att du kommer tillbaka till jobbet tusen gånger piggare än dina kollegor som suttit inne i lunchrummet och druckit kaffe!

 

Foto: Vegafoto