Vårens workshops och donationsevent

Back to the roots – en teknikworkshop 28 april
Tillbaka till rötterna. Under denna workshop dyker vi ner i några av de positioner som vi ofta möter på yogamattan och utforskar tekniken. Vi kommer jobba praktisk för att hinna känna efter och reflektera. Här har du chansen att även ta med dig dina frågor och få personlig hjälp. Yogalärare är Jessica Skårbratt.

Mindfulness i hemmet – workshop för föräldrar och ungdomar 5 maj
Under denna workshop kan du ta med dina barn/ungdomar i åldrarna ca 10-17 år. Under två och en halv timme utforskar vi på ett lekfullt sätt mindfulness, känslor och relationen till oss själva. Vi pratar om hjärnan, vårt inre liv och testar olika övningar. Ni får med er lite material och ljudfiler så att ni kan träna var och en för sig eller hela familjen tillsammans för att hantera stress och förbättra era relationer. Ledare: Pål Dobrin.

Föreläsning, andning & gongbad –  till förmån för Jontefonden 26 april
Kom och lyssna till Tommy Ivarsson när han berättar om Jontefonden, Träna din andning med Linda Ahlgren, meditera till ljudet av gongspel med Camilla Lindberg och möt nya människor med mycket hjärta och engagemang! Vi hoppas att du vill vara med och hjälpa oss hjälpa.