Meditation 3 h med Pål Dobrin 14 april

Att ta tiden till träning är för de flesta av oss lättare än att ta sig tid till att “bara” sitta stilla och meditera. Men ordet “bara” är totalt missvisande, i meditation finns så mycket att upptäcka och om vi inte avsätter tid till att känna in vårt inre är det mycket vi missar. Det låter svårt och komplicerat men är egentligen väldigt enkelt. Blir du lockad? Kom på vår nybörjarworkshop med Pål den 14 april!

Upptäck hur din inre förändring får konsekvenser för kvalitén på dina relationer och hur meditation kan fungera som motgift till irritation, ångest depression och starka känslomässiga stormar. Genom meditation ökar frekvensen av positiva sinnestillstånd och livet blir lite enklare. Skapa nya mentala vanor genom att du stärker kopplingarna mellan neuroner i hjärnan förknippade med en medveten närvaro.

Inga förkunskaper krävs.

Om Pål:
Pål Dobrin har studerat för en rad olika meditationslärare, både inom Vipassana och Shamata traditionerna. Sin första tysta Vipassana meditationsretreat gjorde han som 19-åring i Kathmandu, Nepal. Meditationen har varit en livslång följeslagare med närmare två år i tysta retreats de senaste 20 åren. Pål är certifierad lärare i Cultivating Emotional Balance (CEB) som planerades vid Mind & Life Institute i samspel mellan världsledande experter inom Neurovetenskap, Psykologi och Tibetansk Buddhism. CEB är forsknings- och mindfulnessbaserad, sammanför västerländsk Psykologi med Österländsk visdom och har som syfte att hjälpa människor uppnå ökad balans i livet. Utöver detta har Pål också utvecklat the CARE-course för Chalmers CSE – Finding Joy at work through CARE som innehåller träning i Fokus, Känslofärdigheter och Medkänsla på jobbet. Pål är även ansvarig och huvudlärare i Sverige för Medveten undervisning, en lärarutbildning med några av världens främsta experter inom Mindfulness och Socialt och Emotionellt Lärande, för verksamma inom skola och ideella föreningar.

Datum: 14 april

Plats: Pilates Complete, Kastellgatan 1

Pris: 650 kr

Bokning: http://www.pilatescomplete.se/workshops/meditation-med-pal-dobrin/