Allt detta och mycket mer får du som Pilates Complete-medlem!

Våra medlemmar är det viktigaste vi har och vi gör allt vi kan för att ta hand om er alla så bra vi kan! 

För att bli medlem hos oss  så bokar du en introduktion då du träffar en av våra Personliga Tränare (55 min). I och med denna introduktion blir du Pilates Complete-medlem. I introduktionen ingår hälsoprofil, hållningsanalys, tester av din rörlighet, styrka och balans samt genomgång av STOTT PILATES® grundprinciper.  (Efter din introduktion hjälper vi dig att hitta det bästa träningsupplägget.) Varje år förnyar du ditt Medlemskap och gör en uppföljning där du tillsammans med din Personliga Tränare utvärderar året som gått och sätter nya mål för din kommande träning.

Som Pilates Complete-medlem får du även delta kostnadsfritt på inspirerande medlemsevent varje månad som t ex roliga klasser med gästinstruktörer, givande föreläsningar, vernissage och mingel. Vi bjuder också på te och frukt varje gång du kommer och tränar.

Som om inte detta vore nog så har man som Pilates Complete-medlem tillgång till extra fina erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. De jobbar alla, precis som vi, mot att ligga främst inom sitt område och erbjuda bästa möjliga kvalitet.

Några av samarbetspartners som ger medlemsrabatter till alla Pilates Complete-medlemmar är exempelvis; Happy M Kitchen, Go Coco, Advanced Skin Care, Fete-des-fleurs, Heroica Life, Mayday & Nordic Superfood. De och många fler tar hand om dig lite extra bra när du uppger din medlemskod som du får direkt efter din introduktion.

Varmt välkommen med din medlemsansökan till oss!

För att bli medlem klicka här.

 

 

Foto: Vegafoto