I morgon har du chansen att hjälpa till!

Brinner du, precis som vi, för att hjälpa andra människor? I morgon har du chansen att göra skillnad på riktigt!

Under våren 2019 håller Pilates Complete tre klasser till förmån för Jontefonden. Kom och träna pilates med Linda Ahlgren, andas en stund och möt nya människor med mycket hjärta och engagemang! Vi hoppas att du vill vara med och hjälpa oss hjälpa.

Lördag 9 mars

Plats: Pilates Complete, Kastellgatan 1, Göteborg

Tid: 14.00-15.00

Lärare: Linda Ahlgren 60 min

Tema: Pilates.

Om klassen: Pilatesträning är en effektiv och skonsam träningsmetod som ger en stark och välbalanserad kropp. Många idrottare använder pilates för att få bättre kroppskontroll, placering och teknik. Pilates kan användas som rehab och prehab då den är helt exceptionell med sin noggrannhet och fokus. Andning, rörlighetsträning, balans- och stabiliseringsträning – allt finner du i pilatestekniken.

Den här klassen är skapad för att passa alla nivåer. Alla kan vara med, oavsett ålder, kön eller fysisk status. Inga förkunskaper krävs. Oavsett om du aldrig tränat pilates tidigare eller om du är en van utövare, instruktör eller tränare kommer den här klassen att utmana dig och ta dig på en upptäcktsfärd igenom kroppen.

Varmt välkommen!

Om Jontefonden:

En stiftelse för barn och ungdomar som väntar på eller har genomfört en organtransplantation, och deras syskon. Målet är att skapa guldkant och glädje i vardagen för dessa barn och ungdomar.

Jontefondens arbete är helt beroende av frivilliga gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser. Alla gåvor gör skillnad – små som stora! Det är med hjälp av ditt stöd som de kan få möjlighet att sätta guldkant för barn och ungdomar som annars lever i en tuff vardag.

Jontefonden sprider glädje! Deras verksamhet syftar till att öka livskvalitet för drabbade eller syskon till drabbade barn och ungdomar, skapa glädje och att sätta guldkant på en väldigt svår livssituation. Vad som skänker guldkant på just deras tillvaro avgör mottagaren själv. Det kan vara frågan om ballonger i taket på sjukhussalen under en längre sjukhusvistelse eller att få åka någonstans tillsammans med syskon och familj och uppleva något roligt för att få familjen att känna sig som en vanlig familj. Ibland är det större önskemål, ibland är det enkla saker som skänker guldkant. Allt beroende på önskemål, ålder och situation i familjen.  Det är i regel väldigt långa sjukdomsförlopp och en lång väntan inför en transplantation. När väl transplantationen är genomförd har barnet fått tillbaka sitt liv. Tiden efter är förenad med lågt immunförsvar och de sociala kontakterna är begränsade samt en lång tuff resa med avstötningsproblematik och fortsatt oro. Utmaningarna finns ofta även på det sociala planet med skola och kompisar. Under denna tid vill Jontefonden gärna vara med och sprida glädje, framtidstro och många skratt.

Jontefonden är även med för att stötta hela familjen över tid. Stiftelsen har familjestödjare, kurator och ordnar olika typer av läger. Med starka och trygga familjer blir det gladare barn.

Om läraren: 

Linda Ahlgren. Entreprenör inom träning och hälsa. Hon driver Pilates Complete tillsammans med Jasmin Salhi och jobbar engagerat med att lyfta fram modern pilatesträning i Sverige. Sin bakgrund har hon inom dans och idrott och Linda har undervisat i pilates i snart 20 år. 2005 startade hon och Jasmin upp Göteborgs första Pilatesstudio och 2010 öppnade de Pilates Complete.
Som tränare och inspiratör utvecklar hon kreativa hälsoprogram för både företag och privatpersoner med basen i pilates, garuda & yoga. Genom varierade wellnessuppdrag och träningsevent sprider hon sin övertygelse för att man alltid har ett val och delar med sig av sitt livsmotto” Vad är det värsta som kan hända” till modiga människor som vill leva fullt ut.
Utöver pilatesträningen är löpning en av Lindas passioner och hon inspireras ständigt av kroppens fantastiska kapacitet till förändring. Hon är dalkullan som älskar kontraster och som inte kan få nog av att leva naturnära. Linda är också författare till boken Kalla bad ( Bonnier Fakta) och jobbar tillsammans med konstnären Vagnelind under namnet icewomen.se.

Bokning: Du bokar din plats här!

Donation: Hur mycket vill du ge? Vi föreslår 300 kr, 600 kr eller valfritt belopp för klassen. Swisha din donation till swishnummer: 900 48 70 och skriv koden PILATES som meddelande.

Kan du inte delta på klassen men vill vara med och ge en gåva till Jontefonden ändå? Du kan naturligtvis swisha din donation med koden PILATES i alla fall. Har du inte swish? Du kan naturligtvis även ge en gåva utan swish. Sätt då in ditt bidrag med koden PILATES på: Postgiro  90 04 87-0 Bankgiro  900-4870

Anmälan är bindande och inbetald donation återbetalas ej.