Vi söker nya medarbetare för sommaren och hösten 2019

Vill du jobba i en av världens vackraste träningsstudios?

Pilates Complete står stark i sin roll som en av Sveriges ledande träningsstudios med ett team av välutbildade och licenserade tränare. Vår ambition om att Pilates Complete ska erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen på marknaden kompletterat med annan träning som garuda, yoga, barre och funktionell träning.

Vi söker nu fler pilatestränare till både gruppträningsklasser, kurser och personlig träning inför sommaren och hösten 2019. Du som söker skall helst ha arbetat som Personlig Tränare och/eller gruppträningsinstruktör under några år. Du innehar en lic. från STOTT PILATES eller likvärdig utbildning. Du har ett gediget intresse för människors hälsa och träning är en del av din livsstil. Omtanke och kvalitet står i fokus för ditt arbete och du gillar att arbeta i Team.

Vi söker också nya terapeuter till teamet som hyresgäst i vårt fina behandlingsrum. Behandlingsrummet finns ledigt from 1 juni för kroppsbehandlingar på som ex. massage, kiropraktik, akupunktur, zonterapi och liknande.

Vill du vara en del av Team Pilates Complete eller vet du någon som du tror skulle passa hos oss?

Kontakta oss på: info@pilatescomplete.se med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Foto: Vegafoto