Månadens blomstrande medlemsevent sker på måndag 25/2 kl 19.30

Månadens medlemsevent i februari bjuder på blomstrande inspiration av vår nya samarbetspartner Fete-des-fleurs.

Fête-des-fleurs betyder Blomsterfesten och från och med nu skall Pilates Complete blomstra mer än någonsin!

Cecilia Björkman som driver Linnéstadens mysigaste blomsterbutik älskar allt som har med blommor att göra och på månadens medlemsevent i februari får du lära dig om hur hon värnar om hantverket som florist och hur hon gör varje arrangemang unikt och speciellt. Du får lära dig hur du bäst tar hand om dina blommor, höra vad som är trendigt just nu och hur du kan förstärka ditt hem eller en känsla genom en viss sorts blomma.

Utöver detta får du med Cecilias hjälp binda en liten bukett att ta med dig hem.

Som Pilates Complete-medlem får du delta kostnadsfritt på inspirerande medlemsevent varje månad som t ex roliga klasser med gästinstruktörer, givande föreläsningar, vernissage och mingel. Boka din plats på månadens medlemsevent HÄR!