Många nyheter i vår!

En pilatesklass kan förändra din dag, många pilatesklasser kan förändra ditt liv!

2019 är här och med full kraft slår det oss hur viktigt det är att ha kontinuitet i det man gör. Oavsett om det gäller träning, relationer, arbete eller nöje – inget händer på en dag. Vill du ha bestående resultat är det ihärdighet som gäller. Just nu behöver vi alla endorfinerna från träningen, så känn inte efter mer än nödvändigt, bara boka din klass, ta på dig skorna och kom till oss och träna. Vi lovar att göra allt för att lyfta dig till en högre nivå!

Nytt år innebär många nyheter på Pilates Complete! Vi välkomnar två nya tränare i Team Pilates Complete: Miray Solkiran och Kyoko Matsumoto. Med dessa två pilatespassionerade kvinnor representerar vi inte mindre än 11 nationaliteter i Team Pilates Complete. Underbart tycker vi!

Fete-des-fleur är vår spirande nya partner som kommer att märkas mycket i studion framöver. Sakina Ädel är ny terapeut i behandlingsrummet och tillsammans med Jontefonden har vi inlett ett helt nytt välgörenhets-samarbete.

Vårens medlemsevent är i planeringsfasen, vi är värd för dubbla yogalärarutbildningar med både Magnus Ringberg & Milla Floryd och vi erbjuder också fler klasser än någonsin på gruppträningsschemat.

För dig som längtar till oss men inte har möjlighet att komma till Kastellgatan 1 har vi en helt ny spellista skapad av Susanne Svensson som du kan ladda ner, lyssna på och komma in i pilateskänslan. En pilatesklass via Yogobe hemma i vardagsrummet på det och ditt hem har förvandlats till Pilates Complete på ett kick! On line, på Bokenäset eller i Korsettfabriken. Oavsett var vi ses så önskar vi dig en riktigt fin februari!

Varmaste, Jasmin & Linda tillsammans med hela Team Pilates Complete

 

 

Foto: Vegafoto